logo norisk rijschool

Rijschool Norisk – vrachtwagen-aanhangwagen

Jouw rijschool om je vrachtwagenrijbewijs te halen!

Chauffeurs die met een combinatie vrachtauto met aanhanger of trekker oplegger de weg op willen, zijn verplicht het rijbewijs E bij C te halen.

Hoeveel lessen heb ik nodig?
Dat is moeilijk te bepalen, de hoeveelheid rijlessen dat je nodig hebt is afhankelijk van verschillende factoren zoals je aanleg, motivatie en ervaring. Wil je van tevoren weten wat de rijopleiding ongeveer gaat kosten dan kan je geheel vrijblijvend een proefles volgen, tijdens deze rijles kan de instructeur een globale inschatting maken over het aantal rijlessen die nodig hebt om een goede kans van slagen te hebben. Niet veel tijd? Bij ons kun je terecht voor een vrachtwagenrijbewijs in 4 dagen.

Praktijkexamen vrachtauto

Chauffeurs die met een combinatie vrachtauto met aanhanger of trekker oplegger de weg op willen, zijn verplicht het rijbewijs E bij C te halen. Voor beroepsmatig gebruik moeten zij bovendien in het bezit zijn van het diploma voor vakbekwaamheid. Bij het examen E bij C komen alle facetten van het chauffeurs vak aan bod. Het begint met een uitgebreide controle van de papieren en het aan te koppelen voertuig. Dan koppelt u de combinatie aan en legt u een examenparcours af, waarin uw rijgedrag en verkeersinzicht worden beoordeeld. Dit gebeurt op verschillende wegen, zowel binnen als buiten de bebouwde kom. Tijdens de rit voert u ook bijzondere manoeuvres uit op industrieterreinen en bij laadperrons, de duur van het examen is 85 minuten.

SOOB

Is jouw bedrijf aangesloten bij het SOOB? Zo ja, dan kom je vaak in aanmerking voor een subsidie. Daar helpen we je graag bij. Verkeersschool Joop Hagen voldoet aan de eisen, die gesteld zijn aan de certificering. Op grond daarvan heeft het Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) ons het certificaat ‘gecertificeerd opleider Transport & Logistiek’ verstrekt. Via WWW.soobsubsidiepunt.nl kunt u SOOB-subsidie aanvragen voor diverse opleidingen. Wij ondersteunen u graag bij het aanvragen en indienen van het subsidiedossier.

Wanneer komt een van uw (toekomstige) werknemers in aanmerking voor een subsidie?

  • Is de kandidaat bij u in dienst? U maakt dan gebruik van het doorstroomtraject. U heeft dan recht op 65% subsidie.
  • Is de kandidaat nog niet bij u in dienst? Dan maakt u gebruik van het zij-instroomtraject en heeft u recht op 50% subsidie.
  • Check de voorwaarden bij het Sectorinstituut Transport en Logistiek!
Contactmogelijkheden:
tel:0626787373
mailto:info@rijschoolnorisk.nl
https://www.facebook.com/Rijschool-Norisk-111999367594260/